3G15.jpg

SMS

Razmjena tekstualnih SMS poruka čija je maksimalna dužina 160 slovnih mjesta odavno je postala sastavni dio komunikacije mobilnim telefonima.

Da biste mogli da pišete i primate SMS poruke potrebno je da u svom aparatu podesite broj m:tel SMS servisnog centra +38268000900. 

Kupovinom naše SIM kartice odmah možete da koristite SMS pošto je broj servisnog centra već sačuvan u njoj.
Veliki broj telefona može da pošalje poruke i dužu od 160 slovnih mjesta. U tom slučaju, svakih 160 karaktera će Vam biti naplaćeno kao posebna poruka. Takođe, jednu poruku možete poslati na više brojeva. I u tom slučaju SMS ka svakom broju biće naplaćen kao pojedinačna poruka.

Ukoliko aktivirate uslugu Delivery Report, nakon slanja SMS poruke, stići će Vam besplatan izvještaj o tome kada je poruka isporučena onome kome ste je poslali.

Ako je Vaš telefon iz bilo kog razloga isključen, naš SMS centar će čuvati vaše poruke najviše 24 časa od trenutka kada su Vam upućene, a ako u tom periodu postanete dostupni sve poruke će vam biti isporučene. 
Kratke SMS poruke možete slati i kad ste u roamingu, a takve poruke naplaćuju se po roaming tarifi za zemlju u kojoj se nalazite.